Referenties

Duurzame parking aan nieuwe carrosserie



Parkeerplaatsen met laadpalen en waterdoorlatende bestrating

Garage Jennes opent binnenkort een nieuwe, onafhankelijke carrosserie (5.000 m² groot). Aan het rond punt van Kampenhout-Sas werd de voorbije maanden een gebouw opgeleverd met behulp van de modernste technieken.

Jennes, waarmee we in het verleden al enkele mooie projecten realiseerden, kiest al jaar en dag voor het duurzaam inrichten van haar terreinen. Doel is om de omgeving zo aan te leggen dat mensen goed kunnen ontvangen worden.

Parking met laadpalen

Samen met architecten Schellen en studiebureau AB+ stelde Nature Solutions de plannen op. We zijn o.m. verantwoordelijk voor de aanleg van het parkeerterrein.

Omdat de verkoop van elektrische wagens in de lift zit, wordt een groot deel van de parkeerplaatsen voorzien van laadpalen. Alle parkeerplaatsen krijgen bovendien waterdoorlatende bestrating. Het regenwater wordt dan zo naar de infiltratieriolering geleid.

Voor de beplanting op het bedrijventerrein kiezen we voor de meest onderhoudsvriendelijke mogelijkheden. Zo hoeft Garage Jennes zich niet te veel zorgen te maken over tuinieren, maar kunnen de uitbaters zich volop storten op het uitbouwen van hun nieuwe carrosserie.