Referenties

Herinrichting parking voor autogarage


Klant: Garage Jennes
Type klant: Industriële eindklant
Website: www.jennes.be
Opleveringsdatum: 01.04.2017
Oplossing(en): Bestrating , (verkeers)Borden en signalisatie

Nieuwe parking voor garage

Garage Jennes uit Machelen nam voor de herinrichting van hun bestaande parking contact op met Nature Solutions. De indeling van de parkeerruimte, zo’n 8.000 vierkante meter groot, moest herdacht worden. Bedoeling was om meer plek te creëren op de bestaande ruimte.

Meer ruimte

Samen met de architect en het parkmanagement van garage Jennes, waar we in het verleden al enkele mooie projecten realiseerden, stippelde Nature Solutions de plannen uit. De meest rendabele oplossing bleek om enkele afsluitingen te verplaatsen en schilderwerken uit te voeren. Zo ontstond er meer ruimte voor wagens en afvalbeheer. Op het terrein aan de Leuvensesteenweg voorzag Nature Solutions ook hier en daar een nieuwe laag asfalt.